Alles wat je moet weten over het visum voor Indone
visum indonesie

Hoeveel kost het om bij aankomst een visum voor Indonesië te krijgen?



Kosten van een visum bij aankomst in Indonesië

Het kost $35 om bij aankomst op een Indonesische luchthaven een visum voor 30 dagen te verkrijgen. Dit bedrag kan contant in US dollars of met een creditcard worden betaald.

Extra kosten en opties

Er zijn geen extra kosten verbonden aan het verkrijgen van een visum bij aankomst, tenzij je ervoor kiest om het visum te verlengen of langer dan 30 dagen in het land te verblijven. In dat geval moet je een verlenging aanvragen bij de immigratiedienst en eventueel extra kosten betalen.

Is een visum vereist voor Bali in 2024?



Visumvereisten voor Bali in 2024

In 2024 is het voor Nederlandse reizigers nog steeds verplicht om een visum aan te vragen voor een verblijf op Bali. Dit visum kan online worden aangevraagd of bij aankomst op de luchthaven worden verkregen, afhankelijk van de verblijfsduur.

Visumvrij reizen

Voor kortere verblijven van maximaal 30 dagen is het mogelijk om visumvrij naar Bali te reizen. Dit geldt voor toeristische doeleinden en is niet bedoeld voor werk of studie. Zorg ervoor dat je paspoort nog minimaal 6 maanden geldig is bij aankomst en dat je een retourticket kunt tonen.

Heb je een visum voor Indonesië nodig

Is een visum vereist voor Indonesië?



Visumvereisten voor Indonesië

Voor Nederlandse reizigers is een visum vereist om Indonesië te betreden. Dit visum kan van tevoren worden aangevraagd bij de Indonesische ambassade of bij aankomst op bepaalde luchthavens en grensposten.

Visumvrijstelling

Nederlandse reizigers die korter dan 30 dagen in Indonesië willen verblijven, komen in aanmerking voor een visumvrijstelling. Dit betekent dat zij geen visum hoeven aan te vragen en bij aankomst een gratis visum krijgen. Het is belangrijk om de actuele regelgeving te controleren voordat u op reis gaat.



Meer info: visum bali 60 dagen

Is een visum vereist voor Indiërs die naar Bali reizen?



Visumvereisten voor Indiërs die naar Bali reizen

Indiërs die naar Bali reizen voor toeristische doeleinden kunnen gebruik maken van een Visa on Arrival. Dit visa is geldig voor een verblijf van maximaal 30 dagen en kan bij aankomst op de luchthaven van Bali worden verkregen.

Uitzonderingen en aanvullende vereisten

Het is belangrijk om te vermelden dat er uitzonderingen en aanvullende vereisten kunnen gelden voor Indiërs die naar Bali reizen. Het is daarom verstandig om voor vertrek de meest actuele informatie te raadplegen bij de Indonesische ambassade of het consulaat.

Is een visum vereist voor Indiërs die naar Bali reizen