Onze skills

AeroFolio Webdesign bouwt websites met moderne technieken en oog voor detail. Om een beter beeld te krijgen wat hiermee wordt bedoeld, ziet u hieronder een schematische verdeling van onze skills met korte toelichting.

0%
100%

Hyper Text Markup Language is de basis opmaaktaal van een website. HTML bepaalt welke content er op een website gepresenteerd moet worden.
Cascading Style Sheets zijn stijlbladen die bepalen hoe een website eruit moet zien: lettergroottes, achtergrond, kleuren, afbeeldingen, formaat en indeling van tekst en beeld, animaties en grafische effecten, enz.
jQuery is een vrij JavaScript-framework welke zeer handig is voor het bewerken van CSS stijlen en het DOM (Document Object Model, van toepassing op een HTML document).
PHP, Hypertext Preprocessor is een scripttaal waarmee dynamische websites op webservers kunnen worden gemaakt. Denk hierbij aan volledig functionele contact formulieren of login-systemen. WordPress draait bijvoorbeeld grotendeels op PHP.
MySQL, Structured Query Language is een opensource databasetechniek gebaseerd op de populairste en meest gestandariseerde databasetaal ter wereld: SQL. Dit database management systeem zorgt voor een gestructureerde opslag van bijvoorbeeld alle gebruikersdata en dynamische website data van een website of webshop. Interactie met een dergelijke database gaat meestal in combinatie met PHP.
WordPress is een zeer populair Content Management Systeem, origineel bedacht in de vorm van een weblog. Een groot deel van de websites vandaag de dag draait op dit CMS, voornamelijk omdat het goed bewerkbaar is voor de klant en er zeer fraaie website mee gemaakt kunnen worden.
User Experience Design, gebruikerservaring, is een belangrijk onderdeel van het ontwikkelen van websites. Als de gebruikerservaring goed is dan wordt er een positief gevoel overgedragen aan de bezoeker en zal deze vaker terugkomen naar dezelfde website. De website dient ontwikkeld te worden vanuit het perspectief van de bezoekers om het ontwerp, de 'look and feel', zo gebruikersvriendelijk en positief mogelijk te krijgen.
Adobe Photoshop is een grafisch programma voor het bewerken van foto's en ander digitaal beeldmateriaal. Voor webdesign kunnen bijvoorbeeld logo's worden gemaakt, icoontjes, achtergrond afbeeldingen,
SVGScalable Vector Graphics
en nog veel meer.

Portfolio

Actuele projecten:
The Bright Continent (in progress)
ITPH Academy