Wij bieden u:

Uw website op maat

Zoals u uw bedrijf, product of persoonlijke website wilt zien op het internet, zo maken wij uw website. U krijgt van ons de begeleiding en feedback om tot een zo goed mogelijk eindresultaat te komen.

Professioneel

De kracht van AeroFolio webdesign is een brede technische en up-to-date kennis op het gebied van website ontwerp en ontwikkeling. Wij kijken verder dan de simpele '13 in een dozijn' website en willen graag een uniek product neerzetten.

Transparant

Wij houden van een open, eerlijke en directe communicatie met onze klanten. U kunt er dan ook op vertrouwen dat wij alle ontwikkelingen van een project voor u inzichtelijk houden en belangrijke beslissingen met u bespreken.

Creatief

AeroFolio webdesign heeft oog voor detail, vormgeving en grafisch ontwerp. Techniek en design gaan hand in hand in het proces van onze website ontwikkeling. De kunst van de eenvoud is voor ons een nobel streven!

WordPress

Om het onze klanten makkelijk te maken verzorgen wij ook websites op basis van WordPress. Dit is één van de meest populaire

CMSContent Management System
-en om een website in te maken. In WordPress kunt u met gemak de inhoud van uw website beheren zonder technische kennis van programmeertalen.

User Experience Design

Dit is een belangrijk aspect tijdens het ontwerp proces van een website: de eindgebruiker centraal zetten. Hoe prettiger een website te navigeren is, informatie presenteert en aanspreekt tot de bezoeker, hoe beter de User Experience is. Een analyse naar de doelgroep van uw nieuwe website kan hierin een positieve bijdrage leveren.